Uw partner in veiligheidsoplossingen

One Stop Safety

De turnaround vraagt om focus, aandacht en expertise. Onderhoudswerkzaamheden, ze zijn niet weg te denken in het proces. Ze moeten worden uitgevoerd en kunnen door rekenschap te geven aan TEEP, (Total Effective Equipment Performance) verbeteringen teweeg brengen. Dat vraagt om een gedetailleerde planning en strakke begeleiding. One Stop Safety coördineert alle veiligheidsaspecten die hiermee gemoeid zijn en zorgt voor een volledige ondersteuning.

Hoe? Door krachten te bundelen en gerenommeerde gespecialiseerde bedrijven aan ons te binden. Organisaties die van de hoed en de rand weten en zorg dragen voor een vlekkeloze ondersteuning. U overlegt met uw contactpersoon, maakt uw wensen kenbaar en de rest… dat verzorgen wij.

Het totaalconcept dat wij hierin bieden is uniek. We vertellen er u in een persoonlijk gesprek graag meer over [link naar contactpagina].

Iedere dag opnieuw dragen wij zorg voor uw veiligheid en gemoedsrust. Uw project verdient de expert; mensen die weten waar ze het over hebben.

Onze doelstelling

One Stop Safety – Een veiligheidscultuur creëren waarin One Stop Shopping , ontzorging, samenwerken en maatwerk de bron van vertrouwen is.

“Health is our mission, Safety is our vision”

One Stop Safety staat voor

Betrouwbaar

Open en transparant

Afspraak is afspraak

Optimale samenwerking met maximale kwaliteit

Concreet, pragmatisch en effectief

betrokken medewerkers met ruime ervaring

Wij werken met name voor organisaties met een hoog veiligheidsrisico. Denk daarbij aan bedrijven in de bouw, petrochemie, energie, afvalverwerking en de maritieme sector.

One Stop Safety draagt elke dag opnieuw zorg voor de veiligheid en ondersteuning op projecten van onze opdrachtgevers.