over ons

Elke dag veilig weer thuis, zoals je ook naar je werk gaat

over one stop safety

One stop safety is de onafhankelijke specialist in Arbo veiligheid, kwaliteit en milieu. Elke dag dragen we bij aan een veiligere werkomgeving voor professionals en bedrijven. We doen dit namens de professionals en bedrijven in de hoog risico sectoren die elke dag complexe en risicovolle werkzaamheden uitvoeren. Wij willen dat de professionals elke dag thuiskomen van het werk, zoals ze die ochtend ook vertrokken zijn. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de beroepsbevolking die elke dag weer voor nieuwe uitdagingen staat. 

Als professionals in de Arbo veiligheid onderscheiden wij ons van de vele aanbieders in de markt en zetten we de nieuwe standaard in advisering en detachering neer op het gebied van veiligheid, kwaliteit en milieu. Hoe? Door krachten te bundelen en gerenommeerde gespecialiseerde bedrijven aan ons te binden. Organisaties die van de hoed en de rand weten en zorg dragen voor een vlekkeloze ondersteuning. Jij overlegt met je contactpersoon, maakt je wensen kenbaar en de rest… dat verzorgen wij.

onze missie

” HEALTH is our MISSION, SAFETY is our VISION”. 

Het zo veilig mogelijk laten werken van werknemers, dat is waar het ons om gaat. Werknemers zijn het kapitaal van de onderneming.

Wij willen dan ook dat werknemers die naar het werk gaan ook s’avonds weer veilig thuis komen. Daarom bieden wij als professionals alles onder één dak voor werkgevers. Wel zo makkelijk.

onze visie

Door kwalitatieve producten én diensten op één plek toegankelijk te maken voor en door professionals onderscheidt one stop safety zich van vele andere aanbieders. Wij zijn zelf veiligheidsdeskundigen uit de praktijk. Uit eigen ervaring en het vakgebied willen we er zeker van zijn dat de specialist, dienst of productie dat jij zoekt aan je eisen voldoet. We hebben meer kennis dan andere bureau’s. En dat allemaal onder één dak!

Alles onder één dak

Arbode is in 1994 opgericht als opleidings- en adviesbedrijf op het gebied van veiligheid, kwaliteit en milieu. Vooral de vraag naar VCA- en BHV-trainingen eind jaren 90 heeft een enorme groei teweeg gebracht. Begin 2000 is er een detacheringsafdeling toegevoegd. In 2005 is de consultancy afdeling van een grote arbodienst overgenomen en is er verder gegroeid naar een organisatie met 50 medewerkers in dienst en een flexibele schil van 40 freelancers. De gewijzigde omstandigheden die zijn ontstaan tijdens de kredietcrisis, waren een goed moment om de visie van de organisatie te herzien en Arbode te herprofileren. 

In 2016 is begonnen met het organisatorisch samenvoegen van de entiteiten Arbode en Arbode Consultancy, wat in 2017 heeft geleid tot het uitwerken van een gezamenlijke identiteit. 11 april 2018 is de nieuwe identiteit van Arbode gepresenteerd. In 2021 is de advies- en opleidingstak verkocht aan Alpina Group. Vanaf begin 2023 werken de advies- en opleidingstak (Arbode Consultancy BV) en de detacheringstak (Arbode BV) nog wel onder één label: Arbode.

We zetten nu weer een nieuwe stap voorwaarts. In naam en logo. Waarom?

Door de verkoop van de advies en opleiding tak is de volgende logische stap het creëren van een nieuwe eigen identiteit. Daarnaast willen we ook moderniseren en alles rondom Arbo-veiligheid, kwaliteit en milieu onder 1 dak brengen met een duidelijke missie: het zo veilig mogelijk laten werken van professionals.

Dit komt tot uitdrukking in het nieuwe logo, kleuren en de naam:  Met trots introduceren we  one stop safety. 

Alles met betrekking tot Arbo veiligheid, kwaliteit en milieu onder één dak. Wel zo makkelijk voor onze klanten.  


Certificering: ISO9001 – VCA** - VCU – NEN 4400-1

Alles op het gebied van Arbo veiligheid, kwaliteit en milieu onder één dak

nieuws

Met trots introduceren we one stop safety. De onafhankelijke adviseur en dienstenleverancier op gebied van Arbo veiligheid, kwaliteit en milieu. Alles onder één dak verkrijgbaar.