De juiste professional op de juiste plek

Detachering

Zeker in deze tijd is het noodzakelijk dat uw organisatie weet mee te bewegen. Flexibel is en met heldere blik en visie werkt aan een zekere toekomst. One Stop Safety heeft die heldere blik en kijkt met kritische bird’s eye view mee naar hoe de toekomst die u voor ogen heeft zeker te stellen is.

One Stop Safety biedt de flexibiliteit van topprofessionals en plaatst de juiste professional op de juiste plek. Direct inzetbaar voor een periode die nooit langer duurt dan nodig en gewenst is.

One Stop Safety is gespecialiseerd in veiligheid. Ons werkgebied is ruim. De pool aan specialisten waar wij uit kunnen putten daarmee ook.

Veiligheidsprofessionals op elk niveau

Naast de mensen die One Stop Safety binnen haar turnaround totaaloplossingen plaatst, is ons ruime netwerk aan veiligheidsprofessionals ook flexibel in te zetten. Wij werken met kundig personeel met de juiste papieren en werkhouding. Gemotiveerde kandidaten met hart voor veiligheid die door de opleiding en ervaring die zij hebben weten wat ze doen.

One Stop Safety is gespecialiseerd in veiligheid. Ons werkgebied is ruim. De pool aan specialisten waar wij uit kunnen putten daarmee ook. Van hoger- en middelbaar Veiligheidskundigen, adviseurs en specialisten tot area wachten (OVK), gasmeet specialisten en brandwachten en alles wat daar op de een of andere manier aan gelieerd is.

Iedereen werkt in nauwe samenwerking met elkaar en kent elkaars specialisme. Dit betekent dat de backup en interne ondersteuning altijd aanwezig zijn. Het zijn geen éénpitters die u inzet, het gaat altijd om kundig personeel dat begeleid vanuit onze eigen organisatie bij u te werk wordt gesteld. Wat wij van onze opdrachtgevers terugkrijgen is dat dit rust, zekerheid en bepaalde garanties geeft.

Naast bovenstaande diensten bieden wij onder andere de volgende specialismes:

  • Arbeidshygiënisten
  • Veiligheidsadviseurs
  • Riggers
  • Planningscoördinator
  • Steigerinspecteurs
  • Interim consultants
  • Proces veiligheidsadviseurs
  • KVP-ers
  • Veiligheidstoezichthouders
  • DLP- Specialisatie verontreinigd (grond)water en/of grond

Vertel mij meer

De brede specialistische samenstelling van de mensen die gedetacheerd kunnen worden zorgt voor vertrouwen bij onze opdrachtgevers. Zij weten dat wij altijd de juiste match vinden. We kijken daarbij niet alleen naar werkervaring, opleiding en werkethos. We kijken ook naar hoe uw organisatie is samengesteld en of de medewerker daar goed in past.