Veilige en efficiënte turnarounds

Veilige en efficiënte turnaround

De complexiteit van shutdown en turnaround projecten is groot. De veilige uitvoering ervan essentieel. One Stop Safety werkt in nauwe samenwerking met haar opdrachtgevers proactief aan het voorkomen van incidenten en calamiteiten. Faciliteert, ondersteunt en kijkt kritisch mee naar alle aspecten die een rol spelen in het realiseren van een optimaal veilige onderhoudsstop.

In een grondige analyse vooraf wordt gekeken naar alle wettelijk vastgelegde veiligheidseisen en de specifieke behoeften van uw organisatie. Het plan dat vervolgens wordt opgesteld legt tot in detail vast hoe de verdere uitvoering zal worden opgepakt en wat daar met oog op begeleiding en inzet voor nodig is. U heeft daarbij altijd één aanspreekpunt die open en transparant met u communiceert. U krijgt zo inzicht in wat er met oog op een veilige uitvoering gaat gebeuren en moet gebeuren en welke kosten daarmee gemoeid zijn. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Multidisciplinaire aanpak

Het totaalpakket van One Stop Safety omvat onder andere:

  • Voorbereiding
  • Opzetten VGM plan
  • Planning
  • Inzet van Professionals
  • Inzet van middelen

One Stop Safety biedt alles voor een veilige turnaround, zorgt voor een strakke planning, aansturing en uitvoering tegen de laagst mogelijke kosten.

Doeltreffende bundeling van krachten

De samenwerkingen die One Stop Safety aangaat zorgt ervoor dat de hoogste kwaliteit geboden kan worden zonder dat er tijd verloren gaat aan het individueel inschakelen van de benodigde expertises. Wij regelen en verzorgen het volledige proces van start tot finish en zorgen ervoor dat dit tegen een concurerende prijs gerealiseerd wordt. Een prijs voor het totale pakket aan mensen en middelen die nodig zijn voor een veilige turnaround. Wel zo overzichtelijk.

Waarom kiezen voor One Stop Safety?

Elk project wordt afgerond met een uitgebreide evaluatie die ons de benodigde informatie geeft om volgtrajecten nog beter en efficiënter in te kunnen richten. Zo blijven we onze werkwijze voortdurend professionaliseren en kunnen we elk project nog scherper neerzetten.

Waarom One Stop Safety?

Ervaren professionals

Één aanspreekpunt

Innovatief

Een totaalpakket. Een totaalprijs

Heldere aansturing en uitvoering

Gericht op een veilige en efficiënte uitvoering

Gecombineerde en aanvullende oplossingen

Niet alles is vooraf uitputtend vast te stellen. Vooraf, gedurende en achteraf kunnen additionele vragen ontstaan. Om aan deze vragen te kunnen voldoen zijn er aanvullende modules ontwikkeld. Maatwerk aanvullingen met dezelfde kwaliteitsnormen en  prijsstelling.

Tijdelijke expertise en/of plotselinge druk op de personele invulling wordt door One Stop Safety Detachering ingevuld. Gespecialiseerd in veiligheid heeft u altijd de juiste mensen waar u flexibel of voor langere tijd een beroep op kunt doen. Goed gekwalificeerd personeel met de juiste instelling, passend binnen uw organisatie.

Neem voor meer informatie of een offerte op maat contact met ons op.